Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی رمضانی روز شنبه در ویدئوکنفرانسی به مناسبت روز شعر و ادب و گرامیداشت استاد شهریار افزود: در وصف اهمیت و جایگاه شعر و زبان و ادب فارسی به سادگی نمی توان گذشت چرا که در ایران ذخایر عظیم ادبی غیرقابل انکاری وجود دارد که برخی کشورها تلاش می کنند با تاریخ سازی مفاخر ادبی و معنوی ما را به نام خود ثبت کنند و این انگیزه ما را در پاسداشت مفاخرمان دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب شعر را به عنوان یک ثروت ملی می شمارند و دیدار مکرر و منظم ایشان با شعرا نشان از اهمیت این موضوع دارد، گفت: توجه به شعر و ادبیات دغدغه اصلی معظم له است.

رمضانی توجه چهره های ادبی و علمی به شعر را ضروری دانست و گفت: امروزه زبان فارسی از خیلی جهات مورد حمله قرار می گیرد و ما باید با ارج نهادن به شعرا و ادبا در مقابل این حملات بایستیم.

معاون نهاد کتابخانه های عمومی کشور انتخاب سالروز بزرگداشت استاد شهریار به عنوان روز شعر و ادب را یک انتخاب درست و از سرفهم عنوان کرد و افزود: استاد شهریار یک شاعر فارسی گوی آذربایجانی است که از عاشقانه ها تا اشعار انقلابی و سیاسی و آیینی او می توان یاد کرد.

اخلاق گرایی و دعوت به صلح جهانی نماد بارز شعر شهریار است

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه بنده از دوران جوانی در محضر استاد شهریار تلمذ کرده و اردات خاصی به شعر شهریار دارم، افزود: شعر شهریار همه ما را به یک جریان فرهنگی زلال هدایت کرد.

شهرام خدایی با بیان اینکه از نظر تحلیل های جامعه شناختی در شعر شهریار قابلیت های ارزشمندی برای هدایت جامعه وجود دارد، گفت: اگر امروز نیاز به افزایش ابعاد انسانی در جامعه وجود دارد، فکر می کنم در سایه گستره ادبیات و توجه به اشعار انسانی و اخلاقی می توان با بسیاری از آسیب های اجتماعی مقابله کرد.

وی با اشاره به جایگاه خاص اشعار شهریار در بین عموم مردم و علاقه بسیاری از جهانیان به غنای ادبی و اخلاقی این اشعار خاطرنشان کرد: در شعر شهریار همیشه توجه به اخلاق و تعالی دیده می شود و دعوت به صلح و دوستی از ویژگی های بارز شعر استاد شهریار است.

برچسب‌ها تبریز سید محمد حسین شهریار شعر ادبیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز سید محمد حسین شهریار شعر تبریز سید محمد حسین شهریار شعر ادبیات استاد شهریار شعر شهریار شعر و ادب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود

«زهره سادات لاجوردی» داوطلب دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره تقسیم‌بندی احتمالی حزبی و سیاسی در مجلس آینده، اظهار کرد: با وجود تحرکاتی که شاهد هستیم، به این دلیل که حدود ۴۵ کرسی مجلس شورای اسلامی یعنی حدود ۱۵ درصد در دور اول تعیین تکلیف نشده و انتخابات به دور دوم کشیده شده است، هنوز نمی‌توان اظهار نظر قطعی در این زمینه داشت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، گفت: طبعاً با توجه به اولویت‌های کشور، منویات مقام معظم رهبری و شعار سال، موضوع اقتصاد جزو سرفصل‌های مجلس بعدی نیز خواهد بود.

داوطلب دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته اقتصاد به علاوه فرهنگ از موضوعات در اولویت مجلس آینده خواهد بود، چرا که اقتصاد منهای فرهنگ یا همان تفکر لیبرالیستی عامل اصلی بسیاری از مشکلات فعلی جامعه ما حتی در همان زمینه‌های اقتصادی است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه چهار سال در هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس حضور داشتم و تسلط کافی و وافی بر این مقوله حاصل شده، در صورت حضور در مجلس بعد، با توجه به شناسایی مشکلات و علت اساسی آن‌ها، اولویت بنده حضور در کمیسیون فرهنگی یا اجتماعی خواهد بود.

لاجوردی ضمن تقدیر از خبرگزاری مهر به جهت راه اندازی پویش «با مهر انتخاب کنیم»، گفت: پویش «با مهر انتخاب کنیم» فرصت مناسبی است که هم برای کاندیداها ایجاد شده تا بتوانند سوابق و برنامه‌های خود را به مردم معرفی کنند و از طرفی این فرصت برای مردم هم فراهم شده که بتوانند با افرادی که قرار است نمایندگی آنها را در مجلس دوازدهم برعهده داشته باشند، آشنایی بیشتری پیدا کنند و نمایندگان خود را با آگاهی بیشتری انتخاب کنند.

کد خبر 6080614 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • پوستر ویژه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • بزرگداشت مقام معلم به تمام ایام سال معطوف می‌شود