Web Analytics Made Easy - Statcounter

«میر حسن زنوزی» جزو خوشنویسانی است که دوستی دیرینه‌ای با استاد شهریار داشته است. این خوشنویس در سال‌های حیات شهریار،هفته‌ای یکبار به خانه او می‌رفته و با هم اشعار فارسی به ویژه اشعار استاد شهریار را خطاطی می‌کرده‌اند.

قدس آنلاین: زنوزی در آرشیوی که در منزلش دارد دستخط‌های زیادی از شهریار به یادگار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خوشنویس بسیاری از ابیات و اشعار شهریار را خوشنویسی کرده که بعضی از این خوشنویسی‌ها در حضور خود شهریار بوده است.

زنوزی اولین بار که نام «شهریار» را از زبان یکی از معلم‌های دوره ابتدایی اش می‌شنود ، نسبت به این شاعر کنجکاو می‌شود. بعد از تحقیق شیفته شهریار می‌شود و آرزو می‌کند روزی این شاعر را ببیند. دست تقدیر او را مقابل شاعر بزرگ قرار می‌دهد و دوستی دیرینه ای میان این دو شکل می‌گیرد. 

 به انگیزه سالروز درگذشت استاد شهریار خاطره آشنایی میر حسین زنوزی با شهریار را از زبان خودش می‌خوانیم.

« دانش آموز کلاس ششم ابتدایی بودم و در مدرسه‌ای به نام «سالار» درس می‌خواندم. یادم هست معلم دینی ما کتابی آورد به نظم و نثر و گفت: شعر «علی ای همای رحمت....» شهریار در این کتاب چاپ شده است. من آن زمان شهریار را نمی‌شناختم. از معلمم پرسیدم شهریار کیست؟ وقتی معلمم از شهریار برایم گفت همان لحظه آرزو کردم روزی او را ببینم. 

آن زمان من دانش آموز بودم و شهریار یک شاعر برجسته.

انگار خداوند صدای آن بچه ۱۲ ساله را شنیده بود. درست زمانی که سی ساله شدم در سال ۱۳۶۰، خیلی اتفاقی استاد را در جایی دیدم. من آن سال‌ها خوشنویس شده بودم و بسیاری از اشعار استاد را تحریر کرده بودم. در همان اولین جلسه دیدار متوجه شدم استاد من را می‌شناسد چون آثارم را دیده بود. همان جلسه به من گفت روز بعد به دیدارش بروم. روز بعد به خدمت ایشان رسیدم  و آن آشنایی مختصر،  به دوستی نا گسستنی بین من و استاد شهریار بدل شد و باعث شد سال‌ها در خدمت ایشان خطاطی کنم.

هفته‌ای یکبار به ملاقات ایشان می‌رفتم و با هم خطاطی می‌کردیم. شهریار هم بسیار خوشخط بود و این خط خوش را از پدرش فرا گرفته بود. استاد معمولاٌ همه اشعارش را تحریر می‌کرد. وقتی من پیش ایشان میرفتم به ایشان قلم و مرکب می‌دادم. افتخار می‌کردم در محضر این شاعر بزرگ هستم. به دلیل علاقه‌ای که به او و اشعارش داشتم، ابیات زیادی از اشعار ایشان نوشته‌ام. بیشتر اشعار او را خطاطی کرده‌ام.
یکی از آرزوهای استاد شهریار این بود که قرآن کریم را خوشنویسی کند اما عمر وی فقط اجازه داد تا یک سوم قرآن کریم توسط وی خوشنویسی شود.
تعداد تابلوهایی که از ابیات استاد نوشته‌ام در خاطرم نیست چون آن قدر زیاد است که شمارش آن‌ها از دستم در رفته است.»»

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاد شهریار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم

پیمان جبلی در پی درگذشت مسعود اسکویی، گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون گفت: چشم امید به بازگشت و بهبود استاد مسعود اسکویی داشتیم تا بار دیگر با صدای جادویی و سحرانگیز خود، گوش‌هایمان را بنوازد. دوست داشتیم خبرهای خوش موفقیت‌های جوانانمان در المپیک پیش‌رو و مسابقات جهانی را از زبان او بشنویم ولی در برابر تقدیر الهی چه می‌شود کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، متن پیام رییس صداوسیما بدین شرح است:

«انالله و انا الیه راجعون
چشم امید به بازگشت و بهبود استاد مسعود اسکویی داشتیم تا بار دیگر با صدای جادویی و سحرانگیز خود، گوش هایمان را بنوازد. در گفت و گو با استاد که روی تخت بیمارستان بود جز امید به آینده و انرژی فراوان شنیده نمی‌شد. دوست داشتیم خبرهای خوش موفقیت های جوانان مان در المپیک پیش رو و مسابقات جهانی را از زبان او بشنویم ولی در برابر تقدیر الهی چه می‌شود کرد. درگذشت استاد مسعود اسکویی را به خانواده، دوستان و اهالی رادیو تسلیت گفته و برای آنان صبر الهی و برای آن مرد محترم و باوقار، رحمت الهی مسئلت می‌کنم.»

در این زمینه بخوانید: 

این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!

صدای مسعود اسکویی را بشنوید/ گزارشگری که امروز درگذشت

مسعود اسکویی تا آخرین نفس در رادیو ورزش به عشق مخاطبان زندگی کرد

در پیشینه خبر روابط‌عمومی سازمان صدا و سیما آمده است: «مسعود اسکویی مجری و مفسر ورزش رادیو وتلویزیون امروز در ۸۵ سالگی دارفانی را وداع گفت. وی مدتی پیش به دلیل شکستگی ناحیه پا و لگن در بیمارستان لاله عمل جراحی شده و مدتی در بخش مراقبت های ویژه به سر می‌برد. وی از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را داشت.

اسکویی از جمله پیشکسوتان خوش نام و خوش صدای رسانه ملی به شمار می‌رفت که تعصب و غیرت تحسین برانگیزی به رادیو و خصوصاً حوزه ورزش داشت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شنیده شدن صدای انفجار در حومه دمشق
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد
  • خاموشی صدایی ماندگار
  • افتتاح نمایشگاه خوشنویسی قدر استاد درشهرکرد
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی در شهرکرد
  • تصویر شهریار شاعر نامدار ایرانی بر دستان هواداران تراکتورسازی
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • یادی از اسکوییِ فقید؛ صدای ماندگار ورزش
  • پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم
  • تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت مسعود اسکویی