Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-02@14:42:31 GMT

شهریار شعر ایران

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۸۶۷۴۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ عکسی از شهریار شعر ایران در ۱۹ سالگی وجود دارد که در لباس اهل دین است، کسی که از وی کمتر چنین عکسی در چنینی ظاهری دیده شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در میان سروده هایش، اما کم نیست ابیاتی که آراسته به زینت دین و مدح و ثنای بزرگان دین باشد.
تخلص خود را از حافظ می‌گیرد و می‌شود شهریار شعر ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکنون اصغر فردی یکی از نزدیکترین شاگردان شهریار حرف‌های تازه‌ای از استاد دارد.
کتاب فردی، اشعار و ابعاد نه چندان شناخته شده زندگی و تفکر استاد شهریار را شرح می‌دهد.
شهریار، کسی که ایران را عاشقانه دوست داشت یک شاعر آذری زبان بود.
دغدغه‌های استاد شهریار فراتر از یک زبان و یک قوم بود.
شهریار ۳ هزار بیت شعر آذری و ۳۰ هزار بیت شعر فارسی دارد، هرچند تعداد اشعار فارسی وی به مراتب بیشتر از اشعار ترکی وی است؛ اما غزل‌هایی که به زبان مادری سروده است نیز به همان قوت و محبوبیت اشعار فارسی است، از حیدربابای بسیار شنیده شده که بگذریم به آثاری می‌رسیم که حکایت یک عشق ماندگار است.
در ابتدای جوانی با آیات و روایات مانوس می‌شود، آنچه که یک عمر شعرش را قوت می‌بخشد.
ارادت وی به ائمه بی پاسخ نمی‌ماند و شعر معروفش در وصف امیرالمومنین (ع) شنیده می‌شود.
در کهن سالی سربازان جوان وطن را با شعرش بدرقه می‌کند.
سال‌های پایانی عمر شهریار سرآغاز یک دوستی و الفت تازه می‌شود.
شهریار عشق را خوب می‌شناخت و با همین عشق به اصالت‌های ملی و دینی، مرز‌ها را پشت سر گذاشت و زبان حال گستره‌ای وسیعتر از کشورش شد.
زنده یاد سید محمدحسین بهجت تبریزی با همه این‌ها تا پایان عمر وفادار به ارزش‌های دینی و ملی اش ماند و نشان داد زاده هر گوشه از این کشور که باشیم اگر قلب مان برای تمامیت ایران بتپد موثر و ماندگار خواهیم بود.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟

برخی رسانه‌های اسرائیلی ازجمله جروزالم پست وبرخی از رسانه‌های فارسی‌زبان وابسته به آنها یعنی ایران اینترنشنال درخبری مدعی شدند که رامین یکتاپرست توسط اسرائیل کشته شده است، این رسانه‌ها او را نیروی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی می‌کنند.

برخی رسانه‌های اسرائیلی ازجمله جروزالم پست وبرخی از رسانه‌های فارسی‌زبان وابسته به آنها یعنی ایران اینترنشنال درخبری مدعی شدند که رامین یکتاپرست توسط اسرائیل کشته شده است و او نیروی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.

بنابر گزارش تسنیم، پیگیری خبرنگار ما از منابع مطلع حاکی است که این اخبار صرفاً یک دستاوردسازی خیالی برای رژیم تروریستی اسرائیل است و فردی به‌نام رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ندارد.

رامین یکتاپرست یک فرد دوتابعیتی است که سابقه چندان مثبتی هم ندارد؛ همچنین برخی اطلاعات حاکی است که او در یک درگیری شخصی کشته شده است.

رسانه‌های اسرائیلی و به‌ویژه فارسی‌زبان‌هایی مانند ایران اینترنشنال، پس از شکست این رژیم در عملیات تنبیهی وعده صادق، در چند نوبت سعی کرده‌اند دستاوردهای خیالی برای آنها بسازند.

خود رسانه‌های آلمانی هم پیشتر نوشته بودند که طبق ادعای پلیس آلمان یکتاپرست در سال‌های 2009 و 2010 یک فاحشه‌خانه در لورکوزن آلمان را اداره می‌کرد و پس از آن به کلوب‌های موتورسواری که به بزهکاری شهرت داشتند، ملحق می‌شود.

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • شعر فارسی فلسطین به دست عرب زبانان نمی‌رسد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (12 اردیبهشت)
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)