Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت : شاعران جوان باید با تولید اشعار حماسی، میراث معنوی گذشتگان را احیا کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم در اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر، با بیان این‌که هیچ کس نمی تواند تاثیر شعر را در افراد جامعه انکار کند، اظهار کرد: شعر در مخاطبان چنان اثر می گذارد که ما در دوران هشت سال دفاع مقدس اثرگذاری شعر را مشاهده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشعار استادانی مانند استاد کلامی در دوران جنگ اثرگذاری به سزایی در رزمندگان داشت. 

وی با تاکید بر این‌که امروزه از اساتید و پیشکسوتان شعر و ادب باید درخواست کنیم با تربیت شاعران جوان گذشتگان را با اشعار خود احیا کنند، افزود: شاعران جوان باید بتوانند گذشتگان را در اشعار حماسی خود بگنجانند، از مقام معظم رهبری قدردانی می کنیم که همواره به شعر و ادب توجه فراوانی دارند و در مناسبت‌های ویژه در جمع شعرا حضور می یابند، توجه ایشان به تربیت شاعران جوان را نباید فراموش کنیم. 

حجت الاسلام آل هاشم در بخش دیگر سخنان با اشاره به خاطره‌ای از استاد شهریار، خاطرنشان کرد: استاد شهریار در دوران دفاع مقدس قبل از اعزام رزمندگان به جبهه، اشعار خود را برای رزمندگان خواندند که آیت الله ملکوتی به دلیل شعر زیبای استاد، انگشتر خود را به عنوان هدیه به استاد شهریار تقدیم کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محورهای پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش ها روی آن‌ها کار می کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می یابد.

کد خبر 6092762

دیگر خبرها

  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • شعر فارسی فلسطین به دست عرب زبانان نمی‌رسد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (12 اردیبهشت)
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • زیباترین شعر‌ها از شاعران بزرگ و معاصر درباره معلم به مناسبت روز معلم
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • شهید مطهری معلمی برای تمام دوران ها است